Món Esport
El Barça i el Vissel Kobe signen un acord de col·laboració esportiva

La vinculació entre el Barça i Hiroshi Mikitani, CEO de Rakuten i president del Vissel Kobe, segueix creixent. L’empresari japonès, que ja treballa amb el club blaugrana en patrocini i li ha comprat fins a tres jugadors –l’últim d’ells Thomas Vermaelen–, ha signat ara un acord de col·laboració esportiva entre totes dues entitats. El contracte busca fer créixer tots dos equips en la producció futbolística tant tècnica com formativa.

El comunicat del Barça recull que la voluntat és “aprofitar sinèrgies per compartir coneixement en l’aspecte tècnic, tant pel que fa a la formació de l’staff com als sistemes de treball”. L’acord també incideix en la vessant formativa de tots dos clubs i preveu la possibilitat d’intercanviar jugadors “perquè puguin desenvolupar i testar les seves capacitats en entorns diferents”, segons explica el club blaugrana.

El compromís entre ambdues entitats és un pas més en el vincle que ja hi ha per la presència d’antics jugadors blaugrana com Andrés Iniesta. El club japonès treballa des de fa temps en introduir mètodes de treball del Barça i ha fet diverses expedicions per alguns dels seus tècnics a Barcelona.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa