Món Esport
El Barça viatja a Torí amb només dos centrals
  • CA

Amb només dos centrals. El Barça afrontarà el partit més important de la fase de grups de la Champions League, contra la Juventus a Torí, amb només dos centrals en la convocatòria: Clément Lenglet i Ronald Araujo. La lesió interminable de Samuel Umtiti i la baixa per sanció de Gerard Piqué després de la seva vermella contra el Ferencváros han provocat que Ronald Koeman només hagi pogut citar dos efectius del primer equip per ocupar les dues places de l’eix de la defensa per viatjar a Itàlia.

Per acabar-ho d’adobar, Óscar Mingueza, l’únic central del filial inscrit pel Barça a la Champions, també té una lesió, en el seu cas al bíceps femoral de la cama esquerra, i tampoc ha pogut ser convocat. Ter Stegen i Coutinho, d’altra banda, seran les altres baixes dels culers per a la visita a la Juventus. Matheus Fernandes, que aquest dilluns va rebre l’alta mèdica, ha estat descartat per decisió tècnica tot i que Koeman el podria haver inclòs a la llista perfectament, ja que no estan totes les places completes.

La convocatòria del Barça per visitar la Juventus

Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña i Arnau Tenas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa