El Barça fa “una valoració positiva” del judici contra Neymar

Hem pogut, com a mínim, defensar la nostra posició en un procés que s'estava dilucidant

El portaveu de la junta directiva del Barça, Josep Vives, ha assegurat aquest divendres, després de representar al club en el judici per la demanda de Neymar, que l’entitat culer fa una valoració “positiva” de la vista encara que, per prudència, no ha volgut revelar més detalls. “Ens hem defensat de la manera que crèiem convenient, i ara si ens permeteu, per respecte al tribunal, no farem més declaracions. Però fem una valoració positiva”, ha comentat als mitjans a la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

En aquest sentit, ha argumentat que ha pogut defensar els interessos del club i sense demorar més el cas, que ja havia estat ajornat. “Hem pogut, com a mínim, defensar la nostra posició en un procés que s’estava allargant. Ara esperem la resolució“, ha apuntat. “Estem satisfets d’haver pogut defensar la nostra posició i els nostres interessos, els del Barça, en aquest judici. Feia temps que ho estàvem esperant, i serem molt discrets i prudents. Quan hi hagi sentència farem les nostres valoracions”, ha reiterat en aquest sentit.

El judici ha començat aquest divendres després de les 13.00 hores i ha acabat a les 16.00 hores. Els representants de Neymar consideren que el club li deu uns 43 milions d’euros al jugador, mentre que el Barça demana que el davanter li retorni uns 22 milions per fitxar amb el PSG a l’agost de 2017 a més d’una indemnització. Neymar va arribar aquest dijous a Barcelona però no ha acudit al judici que s’ha celebrat a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, ja que ha tornat a París amb un vol privat.

Més informació

Nou comentari