Món Esport
El Barça intentarà traspassar Junior Firpo el gener per poder fer algun fitxatge
  • CA

Junior Firpo no té futur al Barça. Segons han informat Mundo Deportivo i Catalunya Ràdio, el club blaugrana pretén vendre el lateral esquerre durant el pròxim mercat d’hivern per poder abordar les incorporacions d’Eric Garcia i Memphis Depay. Ronald Koeman no compta amb l’exjugador del Betis i les possibilitats que el futbolista faci les maletes pròximament cada vegada són més elevades.

Junior només ha jugat 29 minuts aquesta temporada. I això que Jordi Alba ha estat diverses setmanes de baixa. Koeman ha preferit optar per Sergiño Dest quan no ha pogut comptar amb el lateral de l’Hospitalet i la presència del jugador dominicà –amb la nacionalitat espanyola– ha estat testimonial. A l’estiu no es va tancar la porta a la seva sortida, però no va arribar cap oferta convincent. L’Inter de Milà, el Nàpols o algun altre equip de la Serie A italiana semblen ara els destins més probables del defensa.

La secretaria tècnica blaugrana té clares quines són les prioritats. Continua treballant en la incorporació de Garcia –central– i Depay –atacant–, sobretot el segon després de la lesió d’Ansu Fati, però també és plenament conscient, tal com va deixar clar públicament Carles Tusquets, que el Barça no podrà fitxar ningú si abans no traspassa algun membre de l’actual plantilla. En aquest context, Junior és el més ben posicionat per canviar d’aires d’aquí a poc més d’un mes. Catalunya Ràdio ha deixat clar que la junta gestora culer, però, té la intenció de deixar el camí fet perquè sigui el nou president el qui doni llum verda a qualsevol fitxatge.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa