El Barça traspassarà Carles Pérez a la Roma sense opció de recompra

Dit i fet. Pocs dies després que Quique Setién comuniqués a Carles Pérez que no comptava amb ell i li demanés que busqués equip per continuar la seva trajectòria, el Barça ha arribat a un acord amb la Roma per al traspàs de l’extrem de Granollers. Segons ha informat TV3 i ha ampliat Mundo Deportivo, el club italià pagarà uns 15 milions d’euros pels serveis del futbolista català en una operació que inclourà una opció de tempteig en cas d’una futura venda a un tercer equip, però en cap cas una opció de recompra per part de l’entitat culer.

Sempre segons els mateixos mitjans, ha estat Carles Pérez qui s’ha negat al fet que el Barça tingués la possibilitat de pagar una quantitat determinada de diners per recuperar-lo d’aquí a un temps, ja que volia passar pàgina després del cop que es va endur divendres passat. L’atacant, de 21 anys, firmarà el contracte per les pròximes quatre temporades i mitja –és a dir, fins al 30 de juny del 2024– amb la Roma en les pròximes hores. Si no hi ha cap problema, passarà revisió mèdica i serà presentat amb el seu nou equip aquest mateix dimecres.

Finalitza, d’aquesta forma, l’etapa fugaç de Carles Pérez, que ha passat de ser la revelació de la temporada 2019/20 al Camp Nou a marxar a la recerca de minuts i oportunitats. L’extrem, que va aprofitar la plaga de lesions de l’inici de curs i la confiança de Valverde per aterrar amb força a l’elit, marxa del Barça amb un balanç de dos gols i tres assistències en un total de 13 partits amb el primer equip. Amb el filial, la xifra augmenta a 13 dianes i sis passades decisives en 55 compromisos.Més notícies

Tebas critica les reivindicacions independentistes del Camp Nou i es reafirma com a votant de Vox

El president de LaLiga torna a deixar clara la seva ideologia política

Guardiola, a la Federació Anglesa: “No ens digueu quins futbolistes hem de posar”

"No és necessari que ens digueu qui ha de jugar, és la nostra responsabilitat", ha declarat l'entrenador català

Nou comentari