Món Esport
El Barça traspassa Aleñà al Getafe
  • CA

El FC Barcelona ha acordat amb el Getafe el traspàs d’Aleñà, que havia jugat cedit al conjunt madrileny durant l’última temporada. El club blaugrana, en plena operació sortida per fer lloc a la renovació de Messi, ha confirmat la venda d’una de les promeses de la Masia. El Barça es reserva el 50% d’una futura venda i el dret de tempteig sobre qualsevol oferta que rebi el Getafe. El preu del fitxatge no s’ha fet oficial, però segons informen diversos mitjans estaria al voltant d’uns 5 milions d’euros.

El migcampista de Mataró va ser format a les categories inferiors del club blaugrana, on va despuntar pel seu talent i era una de les figures més prometedores. El seu debut amb el primer equip va arribar el 2016, de la mà de Luis Enrique, en un duel de Copa contra l’Hèrcules on va marcar un gol. Malgrat uns inicis il·lusionants, Aleñà no va poder fer-se amb un lloc estable a l’equip i va acabar marxant cedit al Betis.

Després d’un curs amb l’equip verd-i-blanc, Aleñà va començar la temporada 2020-2021 amb el Barça, sota les ordres de Koeman. De tota manera, el tècnic neerlandès no comptava amb ell i, davant la falta d’oportunitats, va tornar a sortir cedit durant el mercat d’hivern, aquest cop al Getafe. El conjunt madrileny, satisfet amb el rendiment del jugador, ha aconseguit ara el fitxatge definitiu del jugador, que signa per cinc temporades. Aleñà abandona el Barça després de 43 partits i 3 gols.



Més notícies
Aleñá, durant un partit del Barça | Europa Press
Aleñá: “Necessito tornar a sentir-me futbolista”
Notícia: Aleñá: “Necessito tornar a sentir-me futbolista”
Comparteix
El migcampista de Mataró explica per què ha decidit marxar cedit al Getafe
Junior Firpo, durant un partit amb el Barça | Europa Press
Junior Firpo deixa el Barça i fitxa pel Leeds
Notícia: Junior Firpo deixa el Barça i fitxa pel Leeds
Comparteix
El lateral s'unirà a les files de l'equip dirigit per Bielsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa