Món Esport
El Barça torna a obrir les seves instal·lacions
  • CA

Després de tres mesos tancades al públic, el Barça torna a obrir les portes de les seves instal·lacions i recupera l’activitat que la crisi del coronavirus i l’expansió de la Covid-19 va obligar a suspendre el 12 de març passat. Amb la tornada del futbol i la represa de la competició de la Lliga, que per al primer equip blaugrana comença el dissabte 13 de juny al camp del Mallorca, el club blaugrana ha comunicat que vol fer un nou pas cap a la nova normalitat amb la reobertura de les seves instal·lacions a les Corts i dels serveis que ofereix tant als socis com als visitants. Així, el Museu, la Barça Store Camp Nou i les oficines d’atenció al barcelonista (OAB, OAE i OAP) tornaran a estar operatius, amb totes les garanties de seguretat i protecció que estableixen les autoritats sanitàries i les normatives de l’estat d’alarma del govern.

El que va començar com un tancament preventiu, inicialment per 15 dies, es va allargar aquests tres mesos a conseqüència de l’emergència sanitària que va obligar la població a tancar-se a casa per la pandèmia del coronavirus, que ha causat milers de víctimes. Amb la progressiva aplicació de les fases de la desescalada validada per les autoritats, el club blaugrana ja pot tornar a obrir les seves instal·lacions al públic amb algunes restriccions horàries i mesures comunes de protecció.

Espai net i segur

Des de fa setmanes, l’entitat culer treballa en els protocols de seguretat i higiene per convertir totes les instal·lacions i dependències del Club en espais nets i segurs, tant per als esportistes i treballadors de, com per al conjunt dels socis i aficionats que n’hagin de fer ús. El protocol ‘Espai net i segur’ va ser presentat a la junta directiva el 14 de maig per Joan Bladé, responsable de la coordinació de totes les accions i mesures que es duen a terme per combatre les afectacions produïdes al si del Club a conseqüència de la crisi de la Covid-19.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa