Món Esport
El Barça torna a la feina amb la novetat de Dembélé
  • CA

El Barça va acabar la Lliga el diumenge 19 de juliol a Vitòria davant l’Alabès i des de llavors els futbolistes i tècnics del primer equip han tingut unes vacances de poc més d’una setmana, que han acabat aquest dimarts. Abans de reincorporar-se a la feina als camps d’entrenament, tots ells s’han fet la prova del coronavirus i el resultat ha estat negatiu en la totalitat de la plantilla. Cal recordar que, un cop finalitzada la competició domèstica, ara és la UEFA qui es fa càrrec de coordinar els tests de la Covid-19.

La gran novetat en la primera sessió abans de la Champions ha estat Ousmane Dembélé. L’extrem francès no juga cap partit des del mes de novembre per diverses lesions, però ara Setién pot intentar, per enèsima vegada, recuperar el jove jugador que no ha arribat a quallar mai al Barça. Dembélé ha fet treball específic al marge, així com Griezmann i Lenglet. Els tres francesos podrien arribar a estar disponibles per al partit davant el Nàpols al Camp Nou de la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

La gran absència de l’entrenament ha estat Arthur Melo. El migcampista brasiler continua de vacances al Brasil i s’ha negat a tornar a l’equip. Melo s’incorporarà a la Juventus de Torí un cop acabi la Champions, però fins aleshores continua sent jugador del Barça. Mundo Deportivo ha informat que podria haver arribat a un acord amb el club italià per intentar jugar el mínim possible amb el conjunt blaugrana i és per això que hauria comès aquesta greu falta de disciplina.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Artur, qui si no? a juliol 28, 2020 | 16:45
    Artur, qui si no? juliol 28, 2020 | 16:45
    Desenvolupeu, si us plau, això del Barça (referit als milionaris jugadors de futbol) i feina (en el sentit de treball). És que veig quina relació poden tenir les dues parts de l'oració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa