El Barça torna als entrenaments

Pràcticament dos mesos després d’aturar la seva activitat per culpa del coronavirus, la plantilla blaugrana torna a exercitar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça continua el seu camí cap a la normalitat. Després d’una setmana en què les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper han estat inspeccionades i desinfectades i els futbolistes culers s’han sotmès als tests de coronavirus, el conjunt blaugrana torna als entrenaments pràcticament dos mesos després d’aturar-los per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Aquest divendres, l’equip que dirigeix Quique Setién s’ha exercitat a partir de les 9.30 hores de forma individual, “seguint els protocols marcats per LaLiga”.

Els jugadors blaugrana, que han arribat amb la roba d’entrenament posada des de casa seva per “accedir directament al camp d’entrenament sense passar pel vestidor”, han tornat a trepitjar la gespa per començar a preparar el retorn de la competició, previst –segons ha revelat Javier Aguirre, entrenador del Leganés– per al 20 de juny. Mentre es perllonguin les sessions individuals, la plantilla culer s’exercitarà en tres camps: el camp Tito Vilanova (l’habitual), el camp 2 i el camp 3. L’objectiu d’aquesta mesura, és clar, és el de “mantenir la distància de seguretat obligada per les autoritats sanitàries”.

Més informació

Nou comentari