Món Esport
El Barça tanca les instal·lacions al públic

El Barça ha informat, davant la situació sanitària i amb l’objectiu de “preservar i protegir la salut i la integritat de les persones”, i en aquest cas dels empleats i col·laboradors professionals de l’Entitat, que ha decidit “tancar les instal·lacions al públic en general i restringir-ne només l’ús als serveis de funcionament i manteniment mínims i imprescindibles” a partir d’aquest dissabte 14 de març.

Pel que fa a l’activitat de la Seu Social, l’OAB, l’OAE i l’OAP, tancarà el seu servei d’atenció presencial però es mantindrà l’atenció telefònica i per correu electrònic a través dels canals corporatius, el telèfon i la pàgina web oficial del club. El Barça vol continuar oferint informació i atenció als seus socis i aficionats en la mesura del que sigui possible, però també vol “respectar i implementar tots els mecanismes de seguretat i controls possibles”.

Aquesta decisió també afecta la Barça Store Camp Nou, que tancarà les seves portes fins a nova ordre. Segons ha informat l’entitat blaugrana, les mesures són provisionals i subjectes a l’evolució dels esdeveniments, d’acord amb les disposicions dictades per les autoritats governamentals i sanitàries; també, per tant, la temporalitat i intensitat d’aquestes.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa