Món Esport
El Barça suspèn tota la seva activitat fins a nova ordre

Després de conèixer l’ajornament del Barça-Nàpols i tenint en compte la situació que viu Catalunya amb motiu de la propagació del coronavirus, el club blaugrana ha decidit cancel·lar l’activitat del primer equip. “Davant la situació sanitària i atenent a les recomanacions dels responsables mèdics del club, el primer equip de futbol suspèn tota la seva l’activitat fins a nova ordre”, ha informat el club blaugrana mitjançant un comunicat.

El conjunt de Quique Setién, de fet, ja no s’ha entrenat aquest divendres a les 11:00 hores com tenia previst. Els jugadors del Barça han anat aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per reunir-se amb el president, Josep Maria Bartomeu, el Dr. Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona i cap de salut laboral del club, i el Dr. Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic. En la trobada, a banda d’acordar-se la suspensió indefinida de les sessions d’entrenament, el màxim dirigent de l’entitat ha comunicat a la plantilla i el cos tècnic les mesures preventives que ha pres en relació amb el coronavirus.

El Barça ha informat, a banda de la interrupció de la seva activitat esportiva, que “els jugadors seguiran en el seu domicili un treball físic personalitzat i específic” i que aquest estarà “supervisat pels preparadors durant els pròxims dies”. D’aquesta forma, el primer equip blaugrana també s’atura amb motiu de la pandèmia global, que ja ha cancel·lat pràcticament tots els esdeveniments previstos fins a l’abril.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa