Món Esport
El Barça visitarà el Sevilla amb dues baixes inesperades
  • CA

La nova normalitat no concedeix descansos. Poc més de 24 hores després de superar el Leganés al Camp Nou, el Barça ja ha facilitat la llista de convocats per a la seva visita al Sevilla al Sánchez Pizjuán, prevista per aquest divendres a les 22.00 hores. Quique Setién no ha donat bones notícies als afeccionats culers: Frenkie de Jong, Sergi Roberto i Samuel Umtiti no viatjaran a la capital andalusa.

El migcampista holandès i el lateral de Reus no han participat en l’entrenament d’aquest dijous per “una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta” i “una fissura costal”, respectivament. D’altra banda, l’absència del central francès no és tan inesperada, ja que el passat dimarts va rebre una targeta groga que l’obligarà a complir cicle de sanció contra el Sevilla. Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, Ronald Araújo, Saverio, Chumi i Monchu, del filial, han completat la llista.

La convocatòria del Barça per visitar el Sevilla

Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, Vidal, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo, Saverio, Chumi i Monchu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa