El Barça de Koeman agrada. Fins i tot hi ha a qui li agrada molt. Els dos partits oficials que han disputat els blaugrana sota les ordres del tècnic neerlandès han demostrat que hi ha un inici de canvis importants respecte a la temporada passada pel que fa a l’actitud, les ganes, el físic i la intensitat dels jugadors. 

Després de dos rivals molt complicats -el Vila-real al Camp Nou, un dels equips amb millor plantilla de la Lliga, i el Celta a Balaídos, un estadi on el Barça no guanyava des del 2015- ara toca una prova encara més complicada: el Sevilla. Els andalusos estan en un estat de forma increïble des de l’aturada pel coronavirus. S’han classificat per a la Champions, han guanyat l’Europa League i s’han reforçat amb grans jugadors durant el mercat de fitxatges. Si el Barça de Koeman guanya aquest partit amb solvència, es podrà afirmar que les coses han canviat.

L’enfrontament entre el Barça i el Sevilla, corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Santander 2020/21, tindrà lloc al Camp Nou –a porta tancada– el pròxim diumenge 4 d’octubre a les 21.00 hores. El partit es podrà veure a través de Movistar LaLiga. Com sempre, també es podrà seguir el duel en directe a través de la pàgina web i el compte de Twitter de MónEsport.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa