Món Esport
El Barça es queda sense representant a la junta de la Federació Espanyola de Futbol
  • CA

La dimissió de Josep Maria Bartomeu ha provocat que el Barça s’hagi quedat, de forma temporal, sense cap representant a la junta de la Federació Espanyola de Futbol, segons ha informat el diari SPORT. En principi, i sempre tenint en compte la informació citada, el club blaugrana no tindrà cap membre que vetlli pels seus interessos en la directiva de l’ens presidit per Luis Rubiales fins que se celebrin les eleccions i, per tant, l’entitat culer tingui un nou màxim dirigent.

La possibilitat que Rubiales decideixi que el lloc de Bartomeu l’ocupi Carles Tusquets, el president de la comissió gestora que s’encarregarà de dirigir el Barça durant la transició entre mandats, no es contempla ara per ara, encara que tampoc no es pot descartar. El més lògic és que el president de la Federació s’esperi a veure quin candidat guanya les eleccions al club blaugrana i, després, incloure’l per al període 2020-24, en el marc de la reestructuració que té previst realitzar.

Bartomeu va ser nomenat membre de la directiva de l’RFEF el desembre del 2018, quan Rubiales va ampliar l’ens federatiu i va permetre l’entrada d’altres dirigents com per exemple Florentino Pérez o Enrique Cerezo, del Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, respectivament. Segons l’SPORT, l’expresident del Barça ha tingut un paper força actiu en les darreres juntes, sobretot en l’etapa del confinament, quan les reunions van ser telemàtiques i van analitzar assumpte de molta rellevància.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa