Món Esport
El Barça haurà de retornar més de 400 milions del seu deute l’estiu vinent
  • CA

A principis d’octubre, poc abans que Josep Maria Bartomeu presentés la seva dimissió i la de tota la seva junta directiva, Jordi Moix, llavors vicepresident econòmic, va explicar que el deute del Barça s’ha disparat fins als 820 milions d’euros, encara que a aquesta xifra li va descomptar els 332 milions que li deuen a l’entitat culer, altres diners que el club té a la caixa i també les inversions realitzades en patrimoni per rebaixar l’endeutament net i real als 379 milions d’euros.

La realitat, no obstant això, és que al marge dels diners que rebi i de les altres partides contemplades pels estatuts, el Barça està obligat a retornar 820 milions d’euros en els pròxims anys pels crèdits que ha demanat i el pagament de fitxatges a terminis. Segons ha informat la Cadena SER aquest dimarts, la quantitat que haurà de tornar abans del 30 de juny –és a dir, al final d’aquesta temporada– és de més de 400 milions d’euros. La situació, no cal dir-ho, és molt preocupant. De fet, el més normal és que el deute no es liquidi, sinó que es renegociï.

Tot plegat en un context en què l’entitat culer ha deixat d’ingressar molts diners per culpa del coronavirus i s’ha vist obligat a negociar una adequació salarial als seus treballadors i esportistes que no solucionarà el problema a curt termini, sinó que l’ajornarà per als pròxims exercicis econòmics.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Upps!! a novembre 10, 2020 | 16:17
    Upps!! novembre 10, 2020 | 16:17
    Els negocis del roberto de les cabres, del bartomeu, els pagarem cars els culés. Tot i que hauria de ser ell i la seva junta directiva, qui haurien de passar comptes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa