El Barça demana “diàleg polític” després de la sentència: “La presó no és la solució”

El club blaugrana manifesta el seu suport a les famílies dels “líders civils i polítics condemnats”, a qui desitja “el seu alliberament”

El Barça no es manté al marge de la repressió de l’Estat espanyol a Catalunya, materialitzada aquest dilluns amb una sentència condemnatòria d’entre 9 a 13 anys per als presos polítics. El club blaugrana, sempre fidel al seu discurs a favor del dret a decidir i la llibertat d’expressió, ha emès un comunicat en el qual ha demanat diàleg polític, ja que “la presó no és la solució”.

“De la mateixa manera que la presó preventiva no va ajudar a resoldre el conflicte, tampoc ho farà la presó dictada avui, perquè la presó no és la solució. La resolució del conflicte que viu Catalunya passa, exclusivament, pel diàleg polític. Per això, ara més que mai, el club demana a tots els responsables polítics que liderin un procés de diàleg i negociació per resoldre aquest conflicte, que també ha de permetre l’alliberament dels líders civils i polítics condemnats”, ha comunicat l’entitat culer.

El Tribunal Suprem ha decidit condemnar per sedició i no per rebel·lió els presos polítics catalans i el Barça, “com una de les entitats de referència de Catalunya”, ha volgut manifestar, també, “tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels que són privats de la seva llibertat”.

Més informació

Comentaris

    buf Octubre 14, 2019 12:57 pm
    la junta directiva made in grupo godo, preten fer-se un auto rentat d'imatge, però costa de creure'ls, massa fatxes hi han allà dintre

Nou comentari