Món Esport
El Barça renova Garcia Pimienta i modifica les funcions de Bakero
  • CA

El Barça ha anunciat la renovació de Francesc Xavier Garcia Pimienta com a entrenador del filial fins al 30 de juny del 2021. L’acord, que inclou la continuïtat del seu cos tècnic, inclou l’opció de perllongar el vincle una temporada més. “L’acte de signatura, amb la presència del directiu responsable Xavier Vilajoana, tindrà lloc durant els propers dies”, ha informat el club blaugrana a través d’un comunicat.

Durant els dos cursos i mig que ha dirigit el filial culer, Garcia Pimienta ha registrat un total de 29 victòries, 22 empats i 21 derrotes. Més enllà dels números, el tècnic català ha tret el màxim rendiment dels joves de la Masia; gran prova d’això és que, abans d’entrenar el ‘B’, va guanyar el doblet de Lliga i UEFA Youth League amb el Juvenil A blaugrana. Enguany, el segon equip del Barça disputarà el play-off d’ascens a Segona.

Bakero també continua, però amb noves funcions

D’altra banda, José Mari Bakero també continuarà al Barça, però les seves funcions variaran a partir de la temporada vinent. Després de més dos anys amb responsabilitats en el filial i el futbol formatiu professional, ara treballarà a la secretaria tècnica del primer equip, liderada per Éric Abidal i Ramon Planes. S’encarregarà, concretament, de fer el seguiment dels jugadors cedits a altres clubs per prendre millors decisions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa