El Barça fa un pas de gegant cap al títol de Lliga (8-1)

La Lliga Iberdrola té un líder destacat des d’aquest diumenge. El Barça s’ha imposat a la Reial Societat per 8 a 1 i té sis punts d’avantatge sobre l’equip basc. Les vitorianes havien guanyat els sis primers partits de Lliga, però no han aconseguit mantenir el ritme del Barça i han perdut els seus dos últims compromisos. Les blaugranes es mantenen invictes gràcies als doblets d’Oshoala i Martens i els gols de Rolfö, Jenni Hermoso, Claudia Pina i Maddi en pròpia porteria.

L’equip de Jonatan Giráldez s’ha avançat al marcador només començar el partit. La defensa visitant ha tret sobre la línia de gol una rematada de Marta Torrejón a la sortida d’un córner. Però Rolfö ha caçat el rebot i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L’alegria ha durat sis minuts a les locals. Tot seguit, Sandra Paños ha avançat la seva posició per refusar una pilota que ha anat a parar als peus de Franssi. La davantera ha aprofitat per marcar a porteria buida amb un xut perfectament col·locat.

Després d’uns minuts on el partit ha estat molt disputat, les blaugranes han tornat a agafar les regnes del marcador. Martens ha fet una centrada des de la dreta per Oshoala, que ha fet el segon del Barça per mitjà d’una rematada de cap. Aquesta diana ha donat ales al Barça i el resultat podria haver estat molt dur al descans. Oshoala ha estat a punt de tornar a marcar en una jugada d’un contra un davant la portera visitant, però la davantera ha estavellat la pilota al cos d’Adriana. Seguidament, Alexia ha enviat la pilota al travesser a la sortida d’un córner.

Poc després, la portera de la Reial Societat ha tornat a impedir el gol refusant un xut d’Aitana, que s’havia plantat sola davant Adriana. Però la meta visitant ha comès un greu error després de diverses intervencions importants. Adriana ha regalat una passada a Graham i el Barça ha aprofitat el regal perquè Oshoala fes el 3 a 1 abans del descans.

Rolfö ha estat a punt de signar el doblet als primers compassos de la segona meitat, però s’ha topat amb el pal. No obstant això, el quart gol del Barça no ha trigat a arribar. L’encarregada de fer-ho a estat Martens, que ha sentenciat el partit aprofitant una recuperació d’Alexia a camp propi. Tres minuts després, Jenni Hermoso s’ha unit a la llista de golejadores aprofitant una magistral passada d’Alèxia que ha deixat la davantera totalment sola davant la portera rival.

El Barça ha noquejat completament el seu rival a les acaballes del partit. Al minut 83, Jenni Hermoso no ha aconseguit rematar una centrada i la pilota ha impactat en Maddi, que ha introduït l’esfèric a la seva pròpia porteria de forma involuntària. Tot seguit, Martens ha fet el setè amb un xut potent i perfectament col·locat que sorprès Adriana. Claudia Pina ha culminat la festa en definir a la perfecció després d’una assistència magistral d’Alexia amb un toc d’esperó.