El Barça recupera el somriure a Europa (89-72)

El Barça ha trencat la mala ratxa de tres derrotes consecutives a Europa amb una victòria contundent contra el València Basket al Palau Blaugrana (89-72). El conjunt blaugrana s’ha reenganxat a la lluita per la primera posició de la classificació general de l’Eurolliga des de la defensa, i això que no ha pogut comptar amb jugadors importants com Nikola Mirotic o Brandon Davies.

Léo Westermann ha debutat amb bon peu i ha acabat el seu primer partit amb el Barça amb 5 punts, 4 assistències i una recuperació en 16 minuts. Els de Sarunas Jasikevicius, liderats per Higgins i Hanga, han desactivat el bon inici del València i han deixat molt clar en tot moment que no volien que el triomf s’escapés del Palau. Després de 18 partits, els culers són tercers a l’Eurolliga amb 12 victòries i sis derrotes.

Sense massa temps per al descans, el conjunt blaugrana afronta aquest cap de setmana un partit important contra el Baxi Manresa. Es disputarà al Nou Congost el pròxim dissabte a les 20.45 hores.