El Barça torna a ratificar Valverde i Pep Segura

Jordi Cardoner, vicepresident del club, assegura que el debat al voltant d'acomiadar aquestes dues figures "mai no ha existit"

Jordi Cardoner, vicepresident del Barça, ha aprofitat l’acte celebrat per la Fundació Cruyff al pavelló de la Mar Bella de Barcelona, el mateix en el qual Joan Laporta ha carregat contra Josep Maria Bartomeu, per ratificar dues figures que han estat a l’ull de l’huracà després de les desfetes del primer equip masculí blaugrana contra el Liverpool i el València: Pep Segura i Ernesto Valverde.

Sobre el mànager general de la secció de futbol, que va estar molt qüestionat (i, fins i tot, diferents mitjans de comunicació van assegurar que el president s’estava plantejant la seva dimissió), Cardoner s’ha limitat a assegurar que “està fent molt bé la seva feina i se l’ha de deixar acabar“. En relació a Valverde, el vicepresident ha deixat clar que “no calia que Bartomeu anunciés la seva continuïtat, però es va publicar en molts llocs que el faríem fora i el president va haver de ratificar-lo” i que el debat al voltant de la seva figura “mai no ha existit”: “Vam ser molts clars: Valverde és i serà l’entrenador del Barça”.

No gestionem el club des de la preocupació. Hem de ser positius. No he començat mai una temporada, ni com aficionat ni com a directiu, pensant que he d’estar preocupat. Els que s’han de preocupar son els equips que ens tindran al davant. El president va ser molt clar amb Ernesto Valverde i la confiança que s’ha dipositat en ell”, ha afegit. Per últim, el directiu del Barça no ha volgut parlar de possibles fitxatges, però sí que ha especificat que abans de pensar en incorporacions “caldrà fer espai”.

Més informació

Nou comentari