Món Esport
El Barça proposarà que hi hagi entre 11 i 15 seus per a les eleccions a la presidència
  • CA

La comissió gestora del Barça continua treballant en la seva principal funció: la convocatòria de les eleccions a la presidència del club blaugrana. En les pròximes dues setmanes, i tal com es va pactar en la reunió entre l’entitat culer i el Govern de la Generalitat de Catalunya, la junta presidida per Carles Tusquets presentarà un protocol per a la celebració dels comicis, previstos per al pròxim 24 de gener.

Segons ha informat TV3 i La Vanguardia, la comissió gestora treballa amb la idea que hi hagi un mínim d’onze seus –dues a Barcelona (el Camp Nou i el Palau Blaugrana) i una a Girona, Tarragona, Lleida, les Terres de l’Ebre, València, Palma, Madrid i Sevilla– i quinze com a màxim. Caldrà veure si n’hi ha alguna al País Basc o Galícia. En principi, la Ciutat Esportiva i l’estadi Johan Cruyff han estat descartades perquè el dia de les eleccions s’hi hauran de disputar partits.

Sigui com sigui, cal recordar que el protocol definitiu haurà de ser aprovat el Govern, que també haurà de dir la seva en relació amb el fet que no hi hagi vot electrònic ni vot per correu i que els comicis no s’allarguin tot el cap de setmana, tal com li agradaria a l’executiu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa