Món Esport
El Barça presenta la seva samarreta per a la temporada vinent
  • CA

El Barça ha presentat oficialment la seva primera samarreta per a la temporada 2020/21. L’entitat blaugrana ha informat que la nova equipació, que té “un disseny que s’inspira en la dècada del 1920, considerada la primera època d’or del club”, estarà des d’aquest dimarts a la venda. Els afeccionats culers només podran adquirir la versió Match, la que utilitzen els jugadors en competició, ja que el model estàndard, l’Stadium, “ha estat retirat per un problema tècnic” i el seu llançament s’ha vist endarrerit.

El preu de la samarreta de partit és de 139,99 euros. El model Match “es caracteritza per l’ús de tecnologia Vaporknit, un teixit lleuger i d’alt rendiment amb una gran elasticitat que contribueix a millorar la mobilitat, i compta amb una transpirabilitat elevada”. Els preus de la línia Stadium, molt més assequible, oscil·laran entre els 59,99 i els 89,99 euros. Els problemes de fabricació que ha patit Nike, no obstant això, han provocat que la versió més barata de l’equipament blaugrana encara no pugui ser comprada.

Un disseny inspirat en la dècada dels anys 20

Tal com s’havia filtrat, la samarreta del Barça per a la pròxima temporada “recupera les seves tradicionals ratlles verticals, però aquest any incorpora el daurat com a element distintiu”. “Les franges blaugrana estan delimitades a cada costat per fines franges daurades, que evoquen el disseny que presentava l’escut del club que lluïen les samarretes amb què el Barça va competir al llarg de la dècada dels anys 20”, ha remarcat l’entitat culer en el seu comunicat. El coll és rodó i té un rivet daurat, mentre que la senyera se situa al dors, just a sota.

L’equipació es completa amb uns pantalons blaus, que als laterals porten una franja vertical de color grana, i unes mitgetes a ratlles horitzontals que reprodueixen la trama de la samarreta. Els logos de Rakuten i Beko, patrocinadors de l’equip masculí, i Stanley, del femení, són de color blanc. “Per a la producció de l’equipament s’ha utilitzat polièster 100% reciclat, obtingut a partir d’ampolles de plàstic reciclades que es fonen per tal d’obtenir un fil molt fi i tenir un menor impacte en el medi ambient”, ha informat el Barça.

Les fotografies de la samarreta

Putellas, amb la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
De Jong, amb la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
Oshoala, amb la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
Busquets, amb la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
Piqué, amb la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
Sergi Roberto, amb la nova samarreta del Barça | FC Barcelona
Losada, amb la nova samarreta del Barça | FC Barcelona


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa