Món Esport
El Barça planta Heurtel a Istanbul per negociar amb el Madrid i mentir el club
  • CA

El serial entre el Barça i Thomas Heurtel ha viscut aquest dimarts una situació surrealista. El club blaugrana ha pres la delicada decisió de no permetre al base francès pujar a l’avió que havia de desplaçar l’expedició culer des d’Istanbul fins a Barcelona després de la derrota a la pista de l’Anadolu Efes. L’entitat catalana ha actuat amb contundència per les mentides del jugador –amb el qual Sarunas Jasikevicius fa molt de temps que no compta– en les negociacions per rescindir el contracte.

Segons ha informat Mundo Deportivo, la seqüència del cas Heurtel ha estat la següent. El Barça no el volia a la seva plantilla i havia acceptat pagar-li més d’un milió d’euros per trencar la seva vinculació contractual amb el francès i poder incorporar algun altre jugador, presumiblement Leo Westermann. El base havia fet creure al club blaugrana que fitxaria pel Fenerbahce i fins i tot havia demanat viatjar a Turquia, però realment ho tenia fet amb el Madrid. Aquest mateix dimarts, quan només faltava que ambdues parts signessin l’acord, els dirigents de la secció de bàsquet culer s’han adonat que estaven pagant la carta de llibertat a Heurtel perquè aquest se n’anés a l’etern rival. No només s’han fet enrere, sinó que no han deixat pujar a l’avió el jugador.

“A les 00.30 hores hi ha un jugador tirat en una ciutat estrangera. El seu club no l’ha deixat pujar a l’avió. Fa falta explicar als responsables com està la situació de la Covid-19? No queda una mica d’humanitat? Estem en contacte amb el jugador per ajudar-lo en tot”, ha comunicat l’Associació de jugadors de Bàsquet Professionals. Caldrà veure, en aquest sentit, si Heurtel decideix emprendre accions legals contra el Barça per aquests fets, sobretot tenint en compte que s’han produït en el context d’una pandèmia. Sigui com sigui, aquest dimecres el francès tornarà a Barcelona amb un avió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa