Món Esport
El Barça hauria pispat Dest al Bayern
  • CA

Sergiño Dest està a punt de convertir-se en el segon fitxatge del Barça del mercat d’estiu després de l’intercanvi d’Arthur Melo per Miralem Pjanic. El lateral dret arriba al Camp Nou per ocupar la plaça que ha deixat lliure Nelson Semedo i el club blaugrana està aprofitant els milions que ha deixat el portuguès a la caixa per poder incorporar el lateral dret estatunidenc.

Durant totes les negociacions, que sempre han semblat més ben encaminades per part blaugrana que per part de cap altre equip, ha anat traient el cap el Bayern de Munic. Els alemanys no havien perdut la fe fins ara, però la premsa alemanya ja assegura que donen el traspàs per perdut i ja haurien trencat qualsevol negociació amb l’Ajax. 

Ara bé, els bavaresos no estan gens satisfets amb aquesta situació. Segons els mateixos mitjans alemanys, se sentirien “traïts” per part del club neerlandès. Asseguren que el Bayern hauria fet una oferta molt superior a la del Barça i que l’Ajax hauria tancat el moviment amb els blaugrana per simpatia. No és una gran venjança, però els culers es poden congratular, molt lleugerament, d’haver fet una mica de mal a l’equip del 2-8.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa