Món Esport
El Barça perd el lideratge de l’Eurolliga (67-68)
  • CA

El Barça ha perdut la condició de líder de l’Eurolliga a favor del CSKA en ser incapaç de superar el Maccabi al Palau Blaugrana (67-68). Els de Sarunas Jasikevicius, que no han pogut comptar amb Brandon Davies per molèsties musculars, han desaprofitat un avantatge de quatre punts en els darrers instants i han deixat escapar un triomf que li hagués anat molt bé de cara a la lluita per les primeres posicions de la competició continental.

El partit ha estat igualat en tot moment, amb alternances al marcador i bons minuts dels culers. El Barça, no obstant això, no està sent un equip excessivament fiable, ni en els jocs ni en els resultats. I, en l’últim segon, Cory Higgins ha fet un llançament per evitar la derrota, però no ha estat encertat i els de Jasikevicius han pagat car el fet d’haver estat incapaços d’imposar la seva autoritat.

El mateix Higgins (16), Mirotic (12), Kuric (12) i Calathes (11) han estat els màxims anotadors d’un Barça que, sense temps per lamentar-se, torna a jugar el pròxim diumenge a les 18.30 hores, contra el Joventut de Badalona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa