Món Esport
El Barça perd la final de la Champions d’handbol contra el Kiel (33-28)
  • CA

No ha pogut ser. El Barça d’handbol no ha pogut guanyar aquest dimarts la seva desena Champions. El conjunt blaugrana ha perdut contra el Kiel en una final en què no ha estat gens còmode en cap moment, no li ha sortit pràcticament res i s’ha vist superat pel seu rival. Els alemanys, per la seva banda, s’han proclamat campions d’Europa de forma merescuda.

Els de Xavi Pascual han anat a remolc en tot moment. El Kiel ha fet un partidàs i només ha concedit dos gols de contraatac al Barça, i això que és un dels seus punts forts. Els culers s’han vist completament anul·lats i, quan han aconseguit superar la defensa, s’han topat amb un Niklas Landin espectacular sota pals. Ha aturat 14 dels 41 llançaments que li han fet els culers, un 34%. Niclas Ekberg i Sander Sagosen, amb vuit i set punts, han estat els màxims anotadors alemanys, mentre que Aleix Gómez (10) ha estat el màxim realitzador català.

Toca aixecar-se

Aquesta derrota no pot desmerèixer la gran feina que està fent els últims anys el Barça d’handbol. Tenint en compte que la final four que s’ha disputat aquesta setmana és la corresponent a la Lliga de Campions de la temporada 2019/20, ajornada pel coronavirus, els de Pascual tindran una gran oportunitat per redimir-se el pròxim mes de juny –d’aquí a només mig any– en cas que es classifiquin per a la fase final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa