Món Esport
El Barça parlarà amb el segon de Setién sobre les seves formes

Novetats en relació amb les imatges de #Vamos i GOL, que van fer públics els renecs d’Eder Sarabia contra els jugadors del Barça durant la derrota en el clàssic del Santiago Bernabéu, disputat el passat diumenge. Segons ha informat RAC1, el club blaugrana parlarà amb el segon de Setién per matisar la seva conducta a la banqueta ja que considera que és bo tenir caràcter, però creu que s’ha de mostrar en privat, ja que públicament s’ha de ser més reservat.

En declaracions a Onda Cero, Manu Sarabia, exjugador espanyol i pare del segon entrenador del Barça, l’ha defensat. “El veig feliç, content. Està complint un somni i l’està vivint amb la mateixa il·lusió i passió que sempre. No entenc la polèmica, s’ha tret de context una situació absolutament normal del dia a dia a les banquetes. Ell sap com comportar-se en un vestuari i coneix els codis interns. Pel que m’ha dit, s’ha trobat un grup de jugadors molt implicats i professionals al màxim nivell. Entrenen amb moltes ganes”, ha dit.

Segons ha informat El Periódico, a més, els clubs de la Lliga espanyola, sobretot els més grans, han manifestat a LaLiga la seva posició contrària al fet que els mitjans de comunicació amb drets emetin aquesta mena de contingut que constitueixen una agressió contra la intimitat. Els equips estan enfadats amb aquestes situacions i han traslladat a l’entitat que presideix Javier Tebas la seva voluntat de prendre mesures per evitar que es tornin a repetir.Més notícies

El segon de Setién, contra un jugador del Barça al clàssic: “No fa res del que ha de fer”

Notícia: El segon de Setién, contra un jugador del Barça al clàssic: “No fa res del que ha de fer”
Comparteix
Les càmeres de '#Vamos' van enregistrar la frustració d'Eder Sarabia en alguns trams del partit contra el Reial Madrid
Notícia: El segon de Setién, contra un jugador del Barça al clàssic: “No fa res del que ha de fer” - Mobile

L’advocat de Rosell explica els motius que justifiquen la querella contra Lamela

Notícia: L’advocat de Rosell explica els motius que justifiquen la querella contra Lamela
Comparteix
Andrés Maluenda ha confirmat l'exclusiva d''El Mundo', encara que ha opinat que "l'anàlisi de qüestions tècniques com aquestes ha de realitzar-se mitjançant un procediment judicial"
Notícia: L’advocat de Rosell explica els motius que justifiquen la querella contra Lamela - Mobile

Nou comentari

Comparteix