El Barça haurà de pagar més de quatre milions per fitxar Koeman

Serà el preu que permetrà desvincular el tècnic de la Federació Holandesa de Futbol, segons 'La Vanguardia'

El canvi d’entrenador del Barça anirà acompanyada d’una despesa econòmica considerable, no només per la liquidació de l’any de contracte que li quedava a Quique Setién sinó també perquè, segons ha informat aquest dimarts La Vanguardia, el club blaugrana haurà de pagar entre quatre i cinc milions d’euros a la Federació Holandesa de Futbol perquè Ronald Koeman es desvinculi com a seleccionador dels Països Baixos.

La quantitat esmentada, sempre segons el mateix mitjà, serà formalment abonada per l’entrenador a la KNVB, encara que formarà part de les negociacions entre el tècnic i el Barça. Cal recordar que Koeman tenia una clàusula en el seu contracte amb la Federació Holandesa que li permetia marxar amb la carta de llibertat al Camp Nou després de l’Eurocopa del 2020, ajornada fins al pròxim estiu. L’operació, per tant, obligarà la directiva de Bartomeu a invertir un bon grapat de diners.

Molt probablement, aquest fet endarrerirà fins a aquest dimecres l’anunci oficial de l’heroi de Wembley com a nou entrenador del Barça, ja que encara s’han d’acabar de pactar alguns detalls. Del que no hi ha cap mena de dubte, segons les darreres informacions, és que Koeman es comprometrà per a les pròximes dues temporades i que el segon any estarà supeditat al vistiplau del president que guanyi les eleccions programades per al març del 2021.

Més informació

Nou comentari