Món Esport
El Barça hauria pagat 15 milions a l’Atlètic per tancar el cas Griezmann

Punt final al cas Griezmann. Segons ha publicat El Mundo aquest dilluns, el Barça ha pagat 15 milions d’euros a l’Atlètic de Madrid per fer les paus amb el club matalasser, el president del qual havia assegurat en més d’una ocasió que tenia correus electrònics que provaven que l’entitat culer havia negociat i arribat a un acord amb el davanter francès quan encara no ho podia fer i la clàusula de rescissió del futbolista no era de 120 milions d’euros, sinó de 200.

En el marc del pacte, El Mundo assegura que el pagament del Barça a l’Atlètic de Madrid inclou un dret de tempteig de l’equip blaugrana sobre cinc jugadors del conjunt madrileny, dos d’ells del primer equip (Saúl i Giménez). El mitjà de comunicació citat assegura que no es tracta d’opcions de compra, sinó de l’obligació del club matalasser de donar la possibilitat als blaugrana d’igualar qualsevol oferta que arribi per aquests cinc jugadors.

El Barça ha confirmat la transferència a l’Atlètic de Madrid, però ha desmentit que el motiu d’aquesta tingui alguna cosa a veure amb Antoine Griezmann. El club català assegura que els 15 milions d’euros només tenen a veure amb el dret de tempteig pels cinc futbolistes, però l’Atlètic de Madrid sí que ha confirmat la informació d’El Mundo, per la qual cosa el preu final de l’aterratge de Griezmann al Camp Nou ha estat de 135 milions d’euros.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a octubre 22, 2019 | 13:47
    Ramon octubre 22, 2019 | 13:47
    "L'estalvi en el tòner de fotocopiadora que gastava Joan Laporta dóna per això i molt més" (Lluís Canut).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa