Món Esport
El Barça obrirà una botiga a la Rambla, un entorn ple d’història blaugrana

El Barça ha informat que la temporada vinent obrirà una nova botiga al centre de Barcelona, Barça Store Canaletes. El nou establiment, que es construirà gràcies a la societat Barça Licensing and Merchandising –que l’any passat va recuperar la gestió i l’explotació de les botigues i el marxandatge blaugrana per poder controlar directament la marca Barça–, estarà ubicat en el número 124 de La Rambla, un entorn ple d’història barcelonista.

Així ha resumit el club per què l’edifici de l’antic Hotel Montecarlo és tan important per al Barça: “Als anys 20 havia estat la seu del diari Las Noticias, que era un punt d’interès per tots els aficionats al futbol. Els aficionats culers que volien saber què havia fet el seu equip el mateix diumenge s’acostaven a aquesta redacció i d’altres com la d’El Sol, situada també a la Rambla, per consultar la pissarra on es mostraven els resultats dels equips catalans. Si el Barça guanyava, se celebrava allà mateix la victòria. També a tocar de la futura Barça Store està la font de Canaletes, lloc de celebració dels títols guanyats per l’equip barcelonista. La temporada 1908/09 els aficionats del FC Barcelona van començar a adoptar el costum de reunir-se a un quiosc de begudes, propietat del directiu barcelonista Esteve Sala situat just al costat de la font de Canaletes, per tal de comentar la marxa de l’equip”.

La quarta Barça Store gestionada directament pel club –Camp Nou, Passig de Gràcia i La Roca Village– tindrà tres plantes. La baixa estarà dedicada a l’home, la primera a la dona i a la del soterrani hi haurà l’espai per a nens i el laboratori d’estampació de samarretes. “La futura Barça Store tindrà una clara vinculació amb la ciutat i Catalunya, a través d’alguns elements decoratius”, ha sentenciat el Barça mitjançant una nota de premsa.

Les fotografies de la ‘Barça Store Canaletes’

'Barça Store Canaletes', la nova botiga del Barça a la Rambla | FC Barcelona
'Barça Store Canaletes', la nova botiga del Barça a la Rambla (3) | FC Barcelona
'Barça Store Canaletes', la nova botiga del Barça a la Rambla (4) | FC Barcelona
'Barça Store Canaletes', la nova botiga del Barça a la Rambla (5) | FC Barcelona
'Barça Store Canaletes', la nova botiga del Barça a la Rambla (6) | FC Barcelona


Més notícies

La històrica samarreta amb què el Barça jugarà la seva primera final de la Champions femenina

Notícia: La històrica samarreta amb què el Barça jugarà la seva primera final de la Champions femenina
Comparteix
"Final Budapest 2019. Fernecvaros Stadium-18 May. Olympique Lyonnais vs FC Barcelona”, es podrà llegir a la part frontal del pit de les futbolistes blaugrana
Notícia: La històrica samarreta amb què el Barça jugarà la seva primera final de la Champions femenina - Mobile

Nova polèmica enquesta de TVE sobre la temporada del Barça

Notícia: Nova polèmica enquesta de TVE sobre la temporada del Barça
Comparteix
'Estudio Estadio', programa dirigit per Juan Carlos Rivera, va comparar el conjunt blaugrana amb el Reial Madrid, que està completant un curs per oblidar
Notícia: Nova polèmica enquesta de TVE sobre la temporada del Barça - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa