Món Esport
El Barça obre el seu canal oficial d”streaming’ a Twitch
  • CA

El Barça estrenarà aquest dimecres 16 de desembre el seu canal oficial a Twitch, el servei de streaming global per oferir continguts d’entreteniment amb un format innovador dirigit a la seva comunitat de fans. El club blaugrana reforça així la seva aposta per la creació de continguts d’entreteniment en el marc de la seva estratègia digital, un entorn en què és líder tant en seguidors com en engagement, amb més de 370 milions de followers a les xarxes socials i 1.376 milions d’interaccions la temporada 2019/20, més que qualsevol altra entitat esportiva arreu del món.

El canal del Barça s’obrirà amb un seguiment en directe del partit de Lliga que l’equip blaugrana disputa demà contra la Reial Societat per part de l’streamer alemany Anton Rinas, conegut com ViscaBarca. Un gran aficionat culer i creador de continguts a Twitch. El programa comptarà amb una prèvia, un seguiment durant l’enfrontament i un postpartit. Aquests programes d’acompanyament dels partits del primer equip seran un dels pilars en els continguts que es compartiran a la plataforma.

A través del nou canal oficial del FC Barcelona, els aficionats podran accedir a nous formats d’entreteniment i informatius, amb programes exclusius i en directe produïts al voltant dels partits dels homes de Ronald Koeman. Així mateix, disposaran de retransmissions live amb els jugadors dels equips de la nova divisió d’eSports del Barça, creada fa poc més d’un any i que actualment compta amb equips d’eFootball PES, Rocket League i Hearthstone.

El Club també desenvoluparà continguts innovadors que facilitin la participació i la interacció amb els seus seguidors. Per fer-ho, el Barça treballarà amb els hosts dels programes live a xarxes, i comptarà, a més, amb nous col·laboradors per a la producció de continguts específics que s’adaptin al públic de Twitch.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa