El Barça i Neymar no aconsegueixen arribar a un acord per evitar el judici

Els advocats del club blaugrana i del brasiler s'han reunit amb l'objectiu d'aconseguir resoldre el cas de la prima de renovació sense l'aportació d'un jutge, però no se n'han sortit

El Barça i Neymar han intentat arribar, aquest divendres, a un acord de conciliació per evitar que el cas de la prima de renovació signada pel futbolista brasiler abans de marxar al PSG requerís l’aportació d’un jutge per solucionar-se. Segons han informat diferents mitjans de comunicació, el futbolista, que va viatjar aquest dijous a Barcelona, ja ha tornat a París en un vol privat, quelcom que semblava indicar que ambdues parts eren optimistes amb la possibilitat d’arribar a un pacte. Finalment, però, aquest no s’ha produït i s’ha hagut de celebrar la vista prevista per a les 12.30 hores una mica més tard.

El conflicte entre el Barça i Neymar va néixer l’estiu del 2017, quan ambdues parts es van denunciar mútuament després que el brasiler aterrés al Parc dels Prínceps per il·lusionar una afecció només ha tardat dos anys a desencantar-se. D’una banda, el club català reclama la part proporcional de la prima de renovació que va abonar al futbolista (uns 14 milions d’euros) en considerar que aquesta obligava el jugador a quedar-se al Camp Nou com a mínim fins al 2022, any que expirava el seu contracte. Per la seva banda, l’esportista vol que l’entitat blaugrana li pagui els 26 milions restants de la prima en qüestió a més dels interessos de demora generats des de llavors.

En principi, l’inici del judici estava previst per a aquest divendres 27 de setembre a les 9.45 hores, però els advocats del Barça i Neymar han decidit reunir-se per intentar arribar a un acord de conciliació. Com que no ho han aconseguit abans de les 12.30 hores, el litigi s’ha celebrat avui com estava planejat. El judici s’havia de dur a terme el passat 31 de gener, però el club català va sol·licitar al PSG que presentés el contracte que té actualment el brasiler i la cita es va endarrerir, encara que això no ha servit perquè els dirigents francesos hagin facilitat la documentació requerida. De fet, segons alguns mitjans de comunicació el club català havia demanat un nou aplaçament de la vista per aconseguir més informació, però la seva proposta va ser desestimada.

Més informació

Nou comentari