El Barça nega que hagi contractat una empresa per atacar jugadors, llegendes i oposició

El Barça ha emès un comunicat per intentar apagar l’incendi generat al voltant de les informacions de la ‘Cadena SER‘, que han assegurat que el club blaugrana té contractada una empresa per erosionar la imatge de tercers relacionats directament o indirecta amb ell. L’entitat presidida per Josep Maria Bartomeu ha negat que hagi pagat per erosionar la imatge de tercers, mentre que ha reconegut que I3 Ventures és proveïdora seva però ha explicat que “no té cap vincle amb aquests comptes i, si es demostrés cap mena de relació, rescindiria la seva relació contractual”.

En el mateix text, el Barça ha confirmat que “té contractats serveis de monitoratge de xarxes socials amb l’objectiu de tenir coneixement, tant dels missatges positius com dels negatius, dels quals l’entitat n’és l’objecte”. A més, el club blaugrana ha exigit “la rectificació immediata de les informacions difoses” i s’ha reservat “el dret a exercir les accions legals oportunes contra qui el segueixi implicant en aquesta mena de pràctiques”.

El comunicat de Barça

“Arran de les informacions difoses avui sobre la contractació d’una empresa dedicada a crear estats d’opinió a les xarxes socials per erosionar la imatge de tercers relacionats directament o indirectament amb el Club, el FC Barcelona:

 1. Nega rotundament cap relació i, encara més, la contractació de serveis vinculats a comptes de xarxes socials que hagin difós missatges negatius o de menysteniment en relació amb qualsevol persona, entitat o organització que tingui o hagi tingut relació amb el Club.
 2. I3 Ventures, proveïdor del Club, no té cap vincle amb aquests comptes i, si es demostrés cap mena de relació, el Club rescindiria immediatament la seva relació contractual i exerciria les accions legals oportunes en defensa dels seus legítims interessos.
 3. Així mateix, el FC Barcelona confirma que té contractats serveis de monitoratge de xarxes socials amb l’objectiu de tenir coneixement, tant dels missatges positius com dels negatius, dels quals l’Entitat n’és l’objecte.
 4. Amb la contractació d’aquests serveis, el Club vetlla per protegir i preservar la seva reputació, així com la d’aquelles persones vinculades al Club (patrocinadors, jugadors, directius, socis, penyistes…), en la mesura que la protecció d’aquesta reputació és un element primordial i un deure irrenunciable per als qui treballen per l’Entitat.
 5. El Club exigeix la rectificació immediata de les informacions difoses i es reserva el dret a exercir les accions legals oportunes contra qui segueixi implicant el Club en aquesta mena de pràctiques”.Més notícies

El Barça hauria contractat una empresa per desprestigiar adversaris de Bartomeu, segons la ‘SER’

Segons ha informat l'emissora, els perfils creats per I3 Ventures tenen l'objectiu d'erosionar la imatge de diverses persones i entitats com per exemple Xavi, Puyol o Pep Guardiola

Benedito avisa Bartomeu: “Haurà de respondre davant els tribunals”

"Més enllà del que passi amb el seu càrrec en les futures eleccions, hauran de donar explicacions", ha declarat Benedito a 'El Món'

Comentaris

  Ramon Febrer 17, 2020 | 17:46
  La notícia si de cas hauria de ser que s'ha descobert que la junta s'havia conxorxat amb una altra empresa periodística per fer-li la propaganda i atacar qualsevol oposició, a més de les que ja sabíem.
  Ramon Febrer 17, 2020 | 18:35
  Hi ha una manera ben senzilla de fer fora aquesta inqualificable junta i tot allò que en pugui ser continuïtat, sense necessitat d'haver de passar abans per l'ensulsiada esportiva i és que Messi digui que, si no pleguen, se'n va ell. I no crec que calgui que cap candidat li regali un pis a canvi. Segur que ho diria de bon grat. La llàstima és que no ho digués ara fa cinc anys.

Nou comentari