El Barça nega que Arthur s’hagi saltat el protocol de retorn als entrenaments

El migcampista brasiler ha estat acusat de cometre una infracció després d’acudir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un cotxe diferent de l’habitual

Els futbolistes sempre estan vigilats amb lupa, però durant els darrers mesos, en què el coronavirus ha obligat la societat a respectar unes mesures de confinament, encara ho estan sent més. Qualsevol indici sospitós que indiqui una presumpta vulneració de les normes establertes és motiu de debat, sobretot a les xarxes socials, pel fet de tractar-se de persones seguides per moltíssima gent i, en conseqüència, per l’obligació d’haver-se de comportar de forma exemplar.

Aquest dilluns, el diari AS ha publicat una fotografia que ha demostrat que Arthur Melo, migcampista del Barça, ha arribat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un cotxe diferent del de divendres i dissabte, els dos primers dies d’entrenaments individuals del conjunt blaugrana. El mitjà de comunicació en qüestió ha recordat que el protocol de LaLiga obliga els jugadors a desplaçar-se a les instal·lacions esportives amb el mateix vehicle i, per tant, ha assegurat que el brasiler podria haver comès una infracció.

Fons del Barça, no obstant això, han apuntat a diversos mitjans que el motiu del canvi de cotxe d’Arthur ha estat una avaria mecànica: s’ha quedat sense bateria i, per tant, ha hagut d’agafar-ne un altre. L’entorn del jugador ha afegit que LaLiga ha estat informada en tot moment i no hi ha posat cap problema, ja que tots els vehicles són desinfectats quan arriben a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Així doncs, el migcampista brasiler no ha comès cap infracció ni s’ha saltat el protocol de LaLiga.

Més informació

Nou comentari