Món Esport
El Nàpols pressiona la UEFA per no jugar al Camp Nou
  • CA

El Nàpols està pressionant la UEFA perquè el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions no es jugui al Camp Nou. L’organisme europeu ja s’està plantejant canviar d’escenari, segons RAC1, a causa de la situació epidemiològica de Barcelona i Catalunya, i Aurelio de Laurentiis, president del club italià, hi ha vist l’oportunitat de treure al Barça el factor camp. El màxim mandatari de l’equip del sud del país transalpí ha atacat la UEFA directament i ha considerat que és “vergonyós” fer-los viatjar a la Ciutat Comtal amb aquest panorama.

“Estic trucant a la UEFA tota l’estona, això és una vergonya”, ha declarat de Laurentiis, “s’escolten notícies provinents d’Espanya que fan por i ells passen del tema”. El president del Nàpols proposa que el duel es jugui en un camp neutral de Portugal, on es jugarà la fase final de la Champions, Alemanya o Suïssa.

Cal recordar que la UEFA ja s’ha posat en contacte amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per saber si és segur disputar un partit al Camp Nou. La resposta institucional hauria estat afirmativa i, a més, haurien insistit en la idea que els contagis estan baixant fins i tot a la ciutat de Barcelona, sempre segons RAC1.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa