Després d’haver perdut la Lliga, el Barça només té l’opció d’aixecar un títol aquesta temporada. No és un trofeu menor, es tracta de la Champions, la màxima competició europea. Els blaugrana s’enfronten al Nàpols al Camp Nou. És el partit de tornada dels vuitens de final. A l’anada, italians i catalans van empatar a un gol a San Paolo i, per tant, està tot per decidir.

Quique Setién ha insistit en dir que han treballat molt per canviar la imatge mostrada en alguns partits de Lliga, que van destacar per l’avorriment i la passivitat dels jugadors. Així, el tècnic càntabre encara té una bala, potser l’última, per demostrar que es mereix ser entrenador culer. Més enllà de Messi, Suárez i companyia, moltes de les mirades estaran posades en Griezmann, qui torna de lesió.

L’enfrontament entre el Barça i el Nàpols tindrà lloc al Camp Nou –a porta tancada– el pròxim dissabte 8 de juliol a les 21.00 hores. El partit es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones. Com sempre, també es podrà seguir el duel en directe a través de la pàgina web i el compte de Twitter de MónEsport.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa