Món Esport
El Barça-Nàpols i el City-Madrid podrien jugar-se a Lisboa
  • CA

Cada vegada queda menys perquè arribi el 17 de juny, un dia marcat amb retolador vermell a l’agenda de la UEFA, ja que es produirà la reunió del seu Comitè Executiu i es decidirà el full de ruta que seguiran la Champions i l’Europa League per acabar la temporada durant el mes d’agost. En principi, la represa del futbol a les principals lligues del continent convida a l’optimisme de cara a la disputa de les dues màximes competicions entre clubs, però de moment els seus futurs encara són una incògnita.

La Champions League es va aturar mentre s’estaven disputant els vuitens de final. Quatre equips ja havien segellat el passi als quarts –Atlètic de Madrid, Atalanta, Leipzig i PSG–, mentre que quatre eliminatòries –Barça-Nàpols, Manchester City-Madrid, Bayern-Chelsea i Juventus-Olympique de Lió– encara havien de celebrar els seus partits de tornada. A falta de confirmació oficial, és molt possible que la UEFA acabi decidint disputar una mena de Final a 8 en una seu i a partit únic per determinar el campió de la competició.

La ciutat encarregada d’acollir aquesta fase final encara s’ha de determinar, però segons el diari Bild, Lisboa té moltes possibilitats d’endur-se el premi gros. De fet, el mitjà de comunicació alemany assegura que l’Estadi Da Luz, la casa del Benfica, també podria albergar les tornades dels vuitens de final que encara s’han de disputar. Equips com el Barça o el City, que van jugar les anades a San Paolo i el Santiago Bernabéu, respectivament, es veurien molt perjudicats per aquesta decisió, sobretot tenint en compte que van haver de jugar els primers 90 minuts de les seves eliminatòries amb públic a les grades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa