El Barça, multat pel fitxatge de Griezmann

El Comitè de Competició sanciona el club blaugrana amb la simbòlica xifra de 300 euros

El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha multat el Barça amb 300 euros pel fitxatge d’Antoine Griezmann després d’acceptar una de les mesures que va proposar el jutge instructor. El club blaugrana ha estat sancionat pel fet d’haver negociat amb un futbolista mentre aquest tenia contracte amb l’Atlètic de Madrid. Segons Mundo Deportivo, l’entitat culer presentarà recurs al Comitè d’Apelació perquè li retirin la sanció.

D’altra banda, el Comitè ha desestimat tancar un partit el Camp Nou com també havia demanat el jutge instructor. “Tenint en compte la capacitat econòmica del club i l’import de l’operació econòmica que ha donat origen a aquest expedient, aquest Comitè és conscient que el pagament de 300 euros, més enllà del seu caràcter merament simbòlic (la multa s’imposa perquè el club expedientat ha estat considerat autor d’una infracció disciplinària), no contribuirà al fet que el club sancionat en particular i, probablement, altres clubs que puguin estar en el futur en la mateixa situació adeqüin la seva conducta al requerit reglamentàriament”.

A més, el comunicat firmat per la presidenta Carmen Pérez González absol de responsabilitat Griezmann, ja que considera que no ha comès cap infracció disciplinària. La denúncia de l’Atlètic de Madrid al Barça i al davanter francès, per tant, ha quedat reduïda a una sanció simbòlica i res més.

Més informació

Nou comentari