El Barça farà un mosaic gegant a la façana del Camp Nou amb imatges dels seus afeccionats

El club blaugrana llança la iniciativa ‘Be Part of the Big Picture’ juntament amb Rakuten

El Barça i Rakuten han col·laborat per llançar la iniciativa Be Part of the Big Picture, amb què els afeccionats culers de tot el món que ho vulguin tindran l’oportunitat de formar part del nou vinil gegant que decorarà la façana del Camp Nou durant la pròxima temporada.

“Els aficionats podran enviar les seves fotos animant l’equip a través d’una pàgina web dedicada des d’aquest dimarts, 21 de juliol, i a partir d’aquestes imatges es crearà un mosaic gegant que s’ubicarà a la façana a la zona de l’esplanada. En total el nou vinil es crearà utilitzant un total de 46.000 fotografies, que donaran forma als jugadors del primer equip i que suposarà una calorosa rebuda per als espectadors que arribin a l’estadi”, ha informat el club blaugrana.

Totes les imatges estaran disponibles en versió digital per a aquells que no puguin visitar el Camp Nou en persona, mentre que aquells aficionats que puguin assistir-hi podran trobar la seva foto dins del mosaic a través d’un sistema de realitat augmentada.

Més informació

Nou comentari