Món Esport
El Barça goleja el Montpeller en el primer amistós abans de la Champions (3-0)
  • CA

El Barça de Lluís Cortés té marcada amb subratllador la data del 21 d’agost al calendari. Durant aquell cap de setmana es reprendrà la Women’s Champions League amb seu única al País Basc i les blaugrana s’enfrontaran a l’Atlètic de Madrid en els quarts de final. Si van avançant rondes, com va passar la darrera temporada, es plantaran a la final el dia 30 d’agost.

Ja fa dies que Lluís Cortés ha fet tornar les jugadores a la feina. Després d’haver guanyat la Lliga per haver quedat suspesa i declarar les primeres classificades campiones -el Barça tenia un gran avantatge sobre l’Atlètic-, la Lliga de Campions és el gran objectiu de les blaugrana. El curs passat van estar a punt, però l’Olympique de Lió va ser molt superior a la final.

Després de dies d’entrenaments, el Barça ha optat per intensificar el treball amb partits amistosos. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, les de Lluís Cortés s’han enfrontat al Montpeller francès. La victòria de les blaugrana ha estat clara, golejada i domini total (3-0). Tanmateix, les dianes del Barça no han arribat fins a la segona meitat. Han estat dues d’Asisat Oshoala i una de Jenni Hermoso.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa