Món Esport
El Barça va deixar escapar Mbappé per 100 milions i va escollir Dembélé
  • CA

Era l’estiu del 2017 i un terratrèmol amb accent afrancesat va sacsejar el Barça. El Paris Saint-Germain va robar Neymar al club blaugrana abonant la clàusula de rescissió del futbolista (222 milions d’euros) i va deixar l’equip orfe d’extrem esquerre i amb una punxa menys del trident que havia guanyat la Champions a Berlin. El substitut escollit va ser Ousmane Dembélé, un jove ràpid i prometedor que, entre les lesions i la mala disciplina, no ha trobat el seu lloc a Barcelona.

El fitxatge del jove extrem provinent del Borussia Dortmund es va tancar per poc més de 100 milions d’euros, però, abans d’això, van sonar molts altres noms. Un d’ells va ser el de Kylian Mbappé, qui també acabaria a París. Tot i això, ara, Javier Bordas, exdirectiu de l’època, ha revelat en una entrevista a Mundo Deportivo que el jove francès provinent del Mònaco hauria pogut arribar a can Barça per 100 milions d’euros, el mateix preu, i fins i tot una mica menys, que el de Dembélé. Segons Bordas, van ser Robert Fernàndez i Pep Segura, encarregats de la secretaria tècnica, els qui van declinar aquesta opció i van optar per Ousmane.

Ningú no sap què hauria passat si Mbappé hagués acabat al Barça. Al PSG, els seus números han estat molt millors que els de Dembélé, però fer futbol-ficció tampoc no soluciona res. Bordas assegura que Dembélé agradava més perquè recordava a la figura de Neymar i en aquell moment era el que es buscava. Tot i això, és curiós pensar que el club blaugrana podria haver pres un rumb molt diferent i podria haver aconseguit un jugador que, ara per ara, és determinant en el seu equip i en la seva selecció mentre que Dembélé no va ni convocat amb els Bleus.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa