Món Esport
El Barça manté la tradicional visita als nens i nenes hospitalitzats
  • CA

Ronald Koeman i els jugadors del primer equip del Barça van realitzar el 28 de desembre passat la seva primera visita virtual a nenes i nens ingressats a 8 hospitals de la província de Barcelona. Des del plató de la Ciutat Esportiva els jugadors del primer equip es van connectar via telemàtica amb els infants portaveus dels diferents hospitals. Les paraules d’ànim i suport dels esportistes han arribat als Hospitals de Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron, Sant Pau, Hospital de Barcelona, Hospital HM Nens, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Parc Taulí de Sabadell i Cottolengo del Padre Alegre.

Així mateix, i en el marc de les activitats nadalenques amb els hospitals, també es va realitzar una trobada del primer equip de futbol femení amb l’Hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu d’aquestes trobades, normalment presencials, és que els referents del futbol mundial aportin il·lusió als infants que passen per un moment difícil, ja que en lloc d’estar a casa seva per les festes nadalenques, es troben ingressats.

Els professionals de la salut destaquen l’impacte positiu d’aquestes trobades en la salut emocional dels infants. Ambdues iniciatives s’emmarquen dins del programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació Barça, basat en les repercussions emocionals i positives que tenen en els infants el fet de sentir el suport dels jugadors i jugadores de l’Entitat.

Durant aquestes festes, la Fundació ha repartit 800 regals entre les nenes i nens dels diferents hospitals.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa