Món Esport
Barça i Madrid s’uneixen contra Tebas i no aproven els comptes de la Lliga

L’ajornament del Clàssic marcarà un abans i un després en les relacions entre el Barça i el Madrid, els dos clubs grans del futbol espanyol, i LaLiga, l’entitat organitzadora de la competició de la regularitat estatal. Segons ha informat Mundo Deportivo, l’entitat blaugrana i la madrilenya han manifestat, a l’Assemblea de la Lliga que s’ha celebrat aquest dilluns, el seu distanciament respecte al president de la patronal de clubs i han votat en contra dels comptes de l’ens que presideix Javier Tebas.

Òscar Grau (CEO) i Albert Soler (responsable de relacions institucionals), en representació del Barça, i José Ángel Sánchez (director general) per part del Madrid han exterioritzat la seva oposició en la votació dels comptes de la Lliga. Un equip de Segona que no s’ha volgut identificar ha estat l’únic club que ha secundat les negatives culer i merengue, als quals Tebas no va consultar ni tenir en compte a l’hora de demanar el trasllat del Clàssic que s’havia de disputar el passat dissabte 26 d’octubre al Camp Nou. De fet, el president de LaLiga tampoc no està d’acord amb el fet que es jugui el 18 de desembre i lluitarà fins al final per impedir-ho.

El Barça-Madrid suspès no és l’únic motiu que, sempre segons Mundo Deportivo, ha portat els dos principals clubs de la Primera Divisió espanyola a unir-se contra Tebas. L’equip que lidera Florentino Pérez, de fet, ja fa temps que no comparteix algunes decisions de LaLiga, sobretot les relacionades amb els drets esportius però també d’altres com la unificació de la tipografia dels dorsals.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa