Tot preparat perquè el Camp Nou aculli un dels clàssics més atípics de la història. Aquest dissabte, el Barça i el Madrid es veuran les cares per primer cop aquesta temporada. Els blaugrana arriben a la cita més important de futbol estatal amb molts deures a fer, futbolístics i emocionals, després de la derrota contra el Getafe del passat cap de setmana.

Com a mínim, els culers van refer-se a la Champions amb un contundent triomf contra el Ferencváros, cosa de la qual no pot presumir el Madrid. Els de Zidane visitaran el Barça enmig d’una crisi esportiva més que considerable fruit d’encaixar dues derrotes consecutives davant dos equips modestos com el Cadis i un Xakhtar Donetsk molt afectat per les baixes.

L’enfrontament entre el Barça i el Madrid, corresponent a la setena jornada de la Lliga Santander 2020/21, tindrà lloc al Camp Nou –a porta tancada– el pròxim dissabte 24 d’octubre a les 16.00 hores. El partit es podrà veure a través de Movistar LaLiga. Com sempre, també es podrà seguir el duel en directe a través de la pàgina web i el compte de Twitter de MónEsport.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa