Món Esport
El Barça lliga una promesa del futbol brasiler

L’activitat esportiva es troba completament aturada a causa de la propagació del coronavirus, però això no vol dir que tot el Barça deixi de funcionar. Els futbolistes estan treballant des de casa per mantenir-se en forma per estar en perfectes condicions quan es reprengui la temporada 2019/20 i, és clar, la secretaria tècnica també continua funcionant. De fet, el club blaugrana s’ha assegurat el futur d’una promesa del futbol brasiler, Gustavo Maia, segons ha confirmat el gerent executiu del seu club de procedència, el Sao Paulo.

“Hem venut l’opció de compra per 5 milions de reals –un milió d’euros– perquè el Barça pugui comprar-lo a mitjan any, en cas que ho vulgui, amb un valor fixat de 25 milions de reals –al voltant de quatre milions i mig d’euros–. De moment, només hem venut una opció, si el Barça no l’exerceix abans del 30 de juny només ingressarem la primera quantitat”, ha explicat Alexandre Pássaro en una entrevista a ESPN Brasil. El diari SPORT assegura que el club blaugrana ja ha abonat el milió d’euros inicial, però el gerent del Sao Pablo ha assegurat que “el pagament s’ha endarrerit uns dies”.

Gustavo Maia, segons els mitjans de comunicació locals, és un jove davanter de 19 anys que destaca per la seva tècnica amb les dues cames i per oferir la possibilitat de jugar en les tres principals posicions d’atac. Té contracte amb el Sao Paulo fins al juny del 2022, ha jugat a les categories inferiors de la selecció brasilera i va ser un dels millors futbolistes de la darrera Copa Júnior de Futbol de Sao Paulo, en què va marcar tres gols en set partits. Encara no ha debutat amb el primer equip, però el Barça –que el rastrejava des de fa dues temporades– ja s’ha assegurat una opció de compra per si vol adquirí els seus serveis el pròxim estiu.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa