Món Esport
El Barça i la Juventus es juguen el lideratge en el retrobament entre Messi i Cristiano
  • CA

Encara que sigui molt complicat, el Barça està obligat a deixar de banda la seva frustració a la Lliga i centrar, només per un dia, tots els seus sentits i esforços a la Champions League. La desfeta a Cadis va tornar a desesperar un barcelonisme que no acaba d’entendre el perquè de l’alternança entre dues versions d’un equip que ha il·lusionat en moments puntuals i ha guanyat tots els partits continentals que ha disputat, però que també s’ha mostrat incapaç d’encadenar diversos triomfs consecutius per evitar que la d’enguany sigui una temporada de transició.

Després d’unes cinc primeres jornades de la fase de grups de la Lliga de Campions impecables, el Barça ha de rematar la feina contra la Juventus (21.00 hores / Movistar Liga de Campeones). El conjunt italià visita el Camp Nou en un darrer compromís en què es decidirà qui es classifica com a primer als vuitens de final. Els blaugrana ho tenen tot de cara: sumen tres punts més que els torinesos i, a més, en l’enfrontament de la primera volta van aconseguir un resultat còmode (0-2). Als de Koeman els val la victòria, l’empat i la derrota per la mínima o pel mateix marcador que en l’anada per mantenir un lideratge que només deixaran escapar si perden per dos o més gols i sempre que els de Pirlo en facin més de tres.

La gran novetat que hi haurà respecte al partit disputat el passat 28 d’octubre serà la presència de Cristiano Ronaldo, el líder de l’equip de Pirlo. El davanter portuguès ja ha superat el coronavirus, serà la principal amenaça de la Juventus i es retrobarà amb Leo Messi, amb qui va protagonitzar duels èpics durant la seva època al Madrid. Un altre dels al·licients del duel serà el retorn d’Arthur Melo, que no està jugant massa en aquest inici de curs, al Camp Nou. El principal objectiu dels torinesos serà, més enllà d’intentar assolir la primera posició del grup, netejar la imatge que van mostrar, precisament, contra un Barça que va ser molt superior a ells. I demostrar que, passi el que passi, són uns dels candidats a lluitar per l’orelluda.

La infermeria blaugrana, per la seva banda, continua omplint-se. Aquest diumenge, Ousmane Dembélé es va afegir a una llista de baixes en què ja hi eren Gerard Piqué, Ansu Fati i Sergi Roberto. Ronald Koeman, per tant, haurà de continuar buscant alternatives a la plantilla amb l’objectiu de reprendre el camí del triomf i intentar iniciar una ratxa que situï a lloc el seu equip després d’un inici de temporada molt irregular. El tècnic holandès, no obstant això, ja va deixar molt clar en la roda de premsa prèvia al matx que apostarà per un onze inicial potent i farcit dels millors futbolistes de la plantilla per mantenir el lideratge de grup i segellar el passi als vuitens com a primer de grup.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa