El Barça i els jugadors acorden ampliar el termini de negociació de la rebaixa salarial

Era impossible que els representants de la comissió gestora del Barça i els advocats de la primera plantilla de futbol masculí del club blaugrana pactessin les condicions de la rebaixa salarial aquest dijous, quan s’havia de tancar la Mesa constituïda precisament per abordar aquesta qüestió. I, efectivament, la reunió mantinguda ha acabat sense acord. No és cap secret que les postures d’ambdues bandes es troben allunyades i que, per tant, caldrà seguir negociant.

Per aquest motiu, tant la junta gestora del Barça com els jugadors han acordat perllongar el període de converses per l’adequació salarial fins dimecres de la setmana vinent. Segons ha apuntat TV3, el club proposa que els futbolistes rebaixin el seu sou un 30% aquesta temporada i que recuperin la quantitat perdonada els pròxims anys. A alguns esportistes se’ls ha ofert, sempre tenint en compte la informació de la televisió pública catalana, la possibilitat de cobrar els diners que perdin enguany exercint d’ambaixadors culers quan deixin el primer equip. De moment, a la zona noble del Camp Nou no es contempla la possibilitat d’aplicar la rebaixa salarial unilateralment, fet que provocaria que el cas acabés als tribunals.

El vestidor, per la seva banda, és més partidari de negociar les condicions de l’adequació salarial amb el nou president. Els futbolistes estan disposats, fins i tot, a ajornar el pagament del mes de gener en cas que les eleccions no es puguin celebrar abans. La seva predisposició a ajudar el Barça, tal com va revelar Carles Tusquets, és bona. Però els jugadors també tenen clar que ho acceptaran tot. I que prefereixen parlar amb la futura directiva. Per aquest motiu, tampoc no es pot descartar que les negociacions no s’acabin el dimecres de la setmana vinent com s’ha fixat, sinó que s’allarguin encara més.Més notícies

Neto, jugador del Barça, multat per una infracció de trànsit

El porter brasiler es va saltar una rotonda per accedir al Camp Nou abans del partit contra el Dinamo de Kíev

Laporta es presentarà a les eleccions del Barça

‘TV3’ confirma que l’expresident blaugrana ha pres la decisió d’intentar tornar a dirigir l’entitat culer

Nou comentari