Món Esport
El Barça no tindria previst indemnitzar Setién
  • CA

Quique Setién i el seu equip tècnic han amenaçat el Barça amb portar-lo als tribunals a causa de l’acomiadament que han rebut. L’entrenador càntabre ha estat notificat de forma oficial més d’un mes més tard que el club ho fes públic i sense acord previ. És per això que reclama cobrar l’any de contracte que encara té signat amb el club. A més, Eder Sarabia, Jon Pascua i Fran Soto no han estat ni acomiadats, sinó que l’entitat blaugrana els ha comunicat que els hi buscarà un nou lloc al club, pla que ells no comparteixen.

Després que els quatre tècnics signessin un document conjunt en el qual reivindiquen que hi hagi la retribució econòmica pertinent perquè puguin ser acomiadats de forma procedent, el Barça considera que aquest acomiadament ja ho ha estat d’improcedent. És més, el club hauria enviat a Setién una carta en la qual es justificaria que no ha estat a l’altura del seu càrrec i que per això el poden fer fora sense indemnitzar-lo, segons ha informat TV3. Per tant, el club no tindria cap intenció de pagar res al seu exentrenador.

Aquest fet evidenciaria que l’entitat blaugrana té problemes econòmics greus després de la pandèmia del coronavirus. Sempre segons TV3, el club no tindria diners per poder pagar la indemnització de Setién i és per això que estarien posant tots aquests impediments. Tanmateix, caldria que solucionessin ràpidament aquest conflicte, ja que això podria complicar que Ronald Koeman ocupés a la banqueta del Camp Nou de forma normal i sense problemes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa