El Barça inclou la proposta del vot electrònic a l’ordre del dia de l’Assemblea

El club blaugrana valida les signatures de la iniciativa de Víctor Font i els socis compromissaris tindran l'oportunitat d'aprovar o rebutjar la reforma estatutària en qüestió

El Barça ha comunicat, aquest dimecres, que ha incorporat a l’ordre del dia de l’Assemblea de Socis Compromissaris que se celebrarà el pròxim diumenge 6 d’octubre la proposta del vot electrònic promoguda pel precandidat Víctor Font. La iniciativa del líder de Sí al Futur ha estat validada amb 4.699 signatures (alguns dels 5.030 suports han estat rebutjats), xifra que supera les 3.254 firmes necessàries. Per tant, els socis tindran l’oportunitat de decidir si s’implanta al club culer una modalitat de vot que no només tindrà influència en les eleccions a la presidència, sinó també en altres aspectes dels quals es consideri que cal saber l’opinió dels socis abans de prendre una decisió, especialment aquelles simbòliques com el disseny de la samarreta o la reforma de l’escut.

“Completat el termini per presentar propostes de socis a l’ordre del dia de la pròxima Assemblea de Compromissaris, d’acord amb l’article 20.11 del Estatuts del Club, el Barça informa que la iniciativa impulsada pel soci Víctor Font i Manté, referida a proposar i aprovar una reforma estatutària per implementar obligatòriament l’ús del vot electrònic al Club, va presentar un total de 5.030 suports, dels quals 4.699 han estat considerats vàlids. Per tant, reuneix els requisits per ser incorporada en el sisè punt de l’Ordre del Dia de l’Assemblea Ordinària de Socis Compromissaris del proper dia 6 d’octubre. Recordem que 3.254 és la quantitat de suports vàlids necessaris perquè una proposta pugui ser inclosa a l’ordre del dia de l’Assemblea, segons l’article 21.11 dels Estatuts“, ha comunicat el club blaugrana.

Cal destacar que, encara que la recollida hagi estat exitosa i el Barça hagi inclòs el punt a l’ordre del dia, com a mínim dos terços dels socis presents a l’Assemblea Ordinària hauran de votar a favor perquè el vot electrònic sigui aprovat. Víctor Font es va mostrar optimista amb el fet que la seva proposta tiri endavant, encara que en relació amb això va reconèixer que “pot passar qualsevol cosa”. Posteriorment, a més, el Parlament de Catalunya haurà d’aprovar la nova Llei de l’Esport i l’Activitat Física, que inclou aquesta modalitat de vot, encara que això no hauria de suposar massa problema perquè, ara per ara, la llei compta amb el suport d’una majoria àmplia de l’hemicicle.

Més informació

Nou comentari