El Barça segueix imparable i es classifica per als quarts de la Copa (0-4)

El Barça també és imparable a la Copa de la Reina. Tres dies després de proclamar-se campiones de la primera Supercopa d’Espanya de la història, les blaugrana no han donat cap opció a l’Sporting Huelva (0-4) i han segellat la seva classificació per als quarts de la competició del KO. Oshoala –per partida doble–, Hermoso, Graham Hansen han marcat les dianes culers de la tarda i han aconseguit el bitllet cap a la pròxima ronda, la rival de la qual la coneixerà el pròxim divendres 14 de febrer.

Les de Lluís Cortés, que ha optat per les rotacions i ha fet jugar futbolistes menys habituals, han hagut de picar pedra per obrir la llauna, però quan ho han aconseguit ja no han tingut rival. A la primera meitat, el Barça ha tingut la possessió i ha comptat amb bones oportunitats per avançar-se, però no ha estat encertat de cara a porteria i no ho ha aconseguit batre Babb fins al minut 43. Oshoala ha rematat una centrada de Graham Hansen just abans del descans i ha permès al seu equip fer el primer pas cap al triomf.

La diana, que ha arribat en un moment psicològic, ha esperonat les catalanes i ha desanimat les andaluses. Les visitants han fet un pas endavant i l’Sporting Huelva no ha trobat resposta contra el setge. Només començar la represa, Jenni Hermoso ha fet el segon. Graham Hansen i Oshoala han sentenciat el partit i han mantingut viu el somni de triplet de les blaugrana. Pròxima parada, els quarts de final.